Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας

Το πιο ωραίο καλάθι είναι αυτό που χαρίζεις. Συλλογή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας στο κατάστημα ΠΙΤΣΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ Αλεξάνδρειας.

Η ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, κα Λαφαζάνη Ελένη και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για συνεχόμενη χρονιά βοήθησαν το πολύ σημαντικό έργο που χαρίζει το χαμόγελο σε τόσες οικογένειες την Μεγάλη Τετάρτη στο κατάστημα ΠΙΤΣΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ Αλεξάνδρειας.

Και φέτος η ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. έδειξε την θετική και άμεση ανταπόκριση της στο κάλεσμα ενίσχυσης της δομής εν όψει των εορτών του Πάσχα.Με τις σημαντικές αυτές χορηγίες και προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας το Κοινωνικό Παντοπωλείο στήριξε τις 150 εγγεγραμμένες ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου με βασικά αγαθά τις Άγιες Ημέρες. Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, αφού συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της δομής, αναδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια, ενώ παράλληλα του δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.

Μια πολύ μικρή βοήθεια που σκοπό έχει να δώσει το χαμόγελο στους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο.

Ευχόμαστε αυτές οι Άγιες ημέρες να ήταν φωτεινές και γεμάτες με γαλήνη και δύναμη για όλο τον κόσμο.