‘Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο σύλλογο για το παιδί “Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ”

Η ΠΙΤΣΙΑΣ Α. Ε. υποστηρικτής της εκδήλωσης ‘Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο σύλλογο για το παιδί “Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ”

Η ΠΙΤΣΙΑΣ Α. Ε. πιστή στο κοινωνικό της χαρακτήρα και πάντα κοντά στο μέλλον που λάμπει στα παιδικά χαμόγελα, στηρίζει την προσπάθεια ‘Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο σύλλογο για το παιδί “Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ” Ο Παλμός της Νέας Ζωής και σας προσκαλεί να γίνουμε όλοι για λίγο παιδιά ξανά, στον ΠΑΛΜΟ των Χριστουγέννων.

 

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδάκια προετοιμάζει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο σύλλογο για το παιδί “Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ“.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) ένας πλήρως ανακαινισμένος χώρος, που διαθέτει συνεδριακό κέντρο, αίθουσα διαλέξεων και ομιλιών, δημοτική βιβλιοθήκη, αίθουσα μουσικής εκπαίδευσης, αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα τέχνης και προβολών.

Η γιορτή θα γίνει στον 1ο όροφο, στις 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 μ.μ.

 

 

Οι συγγραφείς Δομνίκη Καράντζιου και Τίνα Ιωαννίδου θα αφηγηθούν διαδραστικά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα ζωντανέψουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Face painting θα πραγματοποιηθεί από παιδαγωγούς σε μια εορταστική ατμόσφαιρα ξενοιασιάς, κεφιού και αγάπης.

 

 

Τα Μαρκετ Πίτσιας υποστηρίζοντας την εκδήλωση θα προσφέρουν στα παιδιά λιχουδιές.

Περισσότερα στο site του συλλόγου
https://www.palmosneaszois.org.gr/ta-nea-mas/190-xristougenniatiki-giorti-apo-ton-syllogo-dimotikon-ypallilon-pierias-se-synergasia-me-ton-panellinio-syllogo-gia-to-paidi-o-palmos-tis-neas-zois
 
 
#pitsiasmarket #χαμόγελαπερισσότερα