Επιμελητήριο Πιερίας : Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Επιμελητήριο Πιερίας : Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας,

βρισκόμαστε στην αφετηρία μια νέας εποχής για την Οικονομία και την Ανάπτυξη της χώρας.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή τα Επιμελητήρια καλούνται να παίξουν ακόμη πιο ουσιαστικό ρόλο στη στήριξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, κάνοντας παράλληλα τη δική τους επανεκκίνηση στον τρόπο λειτουργίας και αντίληψης του ρόλου του επιμελητηριακού θεσμού.

Με το βλέμμα στο μέλλον και με στόχο ένα ανανεωμένο, σύγχρονο, ανοικτό, συμμετοχικό Επιμελητήριο, το οποίο δεν θα είναι απλώς παρατηρητής στη νέα εποχή αλλά συνδιαμορφωτής των εξελίξεων, ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας στις προσεχείς εκλογές.

Την απόφασή μου αυτή ενισχύουν καθημερινά οι επαφές με συναδέλφους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες αλλά και τη θέληση για ένα Επιμελητήριο πραγματικά χρήσιμο στον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Για ένα Επιμελητήριο ΟΛΩΝ των μελών.

Δυστυχώς οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και η πολύ μικρή συμμετοχή των συναδέλφων στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, όπου ψήφισε μόλις το 10% των εγγεγραμμένων μελών, αντανακλά μια απαξίωση στο θεσμό την οποία οφείλουμε να ανατρέψουμε. Οφείλουμε να οικοδομήσουμε μια πλατιά επιχειρηματική συμμαχία με κοινό παρονομαστή το κοινό όφελος.

Η ενεργοποίηση των μελών και η συμμετοχή στις εκλογές αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα. Σας καλώ να γράψουμε όλοι μαζί τη νέα σελίδα του Επιμελητηρίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε αναλυτικά σε όλα όσα οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε.

Με γνώση και όρεξη για δουλειά, με μεράκι και αγάπη για την Πιερία και τους ανθρώπους που παράγουν τον πλούτο της, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε! Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε!

 

Κώστας Πίτσιας

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

 

Κωσταντίνος Πίτσιας