ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. 2021

Ευχές ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. 2021

Καλή και υγιή Χρονιά – 2021

Η τελευταία ημέρα της χρονιάς είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για απολογισμό, ανασυγκρότηση και δημιουργία στόχων για την νέα μέρα που ξημερώνει..
Ο χρόνος που φεύγει μας αφήνει με το δικό του σημάδι.
Βασικές αξίες όπως η οικογένεια, η υγεία και η οικονομία ταρακουνήθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο για το σύνολο της ανθρωπότητας.
Ο κλάδος που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, είχε το το ευτύχημα να τερματίσει με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο.
Με τις σωστές επιλογές της διοίκησης, τις άμεσες επεμβάσεις και τροποποιήσεις αλλά και την βοήθεια όλου του προσωπικού, η εταιρεία μας όχι μόνο δεν μείωσε τον αριθμό των εργαζομένων αλλά τον αύξησε.
Η επάρκεια των αγαθών, η σταθερότητα στην τιμολογιακή πολιτική αλλά και ο υψηλός βαθμός εξυπηρέτησης και προστασίας των πελατών μας και του προσωπικού μας, επιβεβαιώνει στο μυαλό όλων μας πως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να φτάσει αλλά και να ξεπεράσει τους μεγάλους κολοσσούς του κλάδου.
Ο ιός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο σύνολο των 200 εργαζόμενων και των χιλιάδων πελατών μας. Παρόλο που τα καταστήματα μας βρίσκονται από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, καταφέραμε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας να φτάσουμε το απίστευτο ποσοστό του 99,3 % του προσωπικού χωρίς να νοσήσει.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην σκιά της πανδημίας, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας αλλά με περίσσια υπερηφάνεια, παρουσιάσαμε τον 21ο κρίκο της αλυσίδας μας.
Όλοι εμείς, τα μέλη και η διοίκηση της εταιρείας ΠΙΤΣΙΑΣ καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η συλλογική προσπάθεια, η ταυτόσημη έννοια του συναδέλφου – συνανθρώπου και η σημασία της ανθρώπινης υπόστασης στην καθημερινότητα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας ακόμη και αυτή την δύσκολη χρονιά. Ευχόμαστε σε όλους μια καλή νέα χρονιά με υγεία και δημιουργία.